Căutare - Contacte
Căutare - Articole
Căutare - Știri RSS
Căutare - Referințe
Back Acasă Moldova Formular de aplicare

FORMULARELE ȘI PROCEDURA DE ÎNSCRIERE LA CONCURSUL „MOLDOVA ECO ENERGETICĂ”, EDIȚIA 2017

 

Logo-generalFiecare aplicant va depune un formular completat, în conformitate cu Anexele 1 - 4. Participanții pot depune unul sau mai multe proiecte, însă acelaşi proiect nu poate fi înscris în mai multe categorii concomitent. Participanții vor depune formularele în formă electronică pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu mențiunea „Aplic la Moldova Eco Energetică” sau în formă tipărită la Agenția pentru Eficiență Energetică: Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A 1, etajul 10, oficiul 1008, MD – 2068.  Dosarele urmează a fi depuse de către beneficiarii proiectelor raportate la nominațiile competiției sau de către executorul lucrărilor cu acordul în scris al beneficiarilor.

Agenția pentru Eficiență Energetică va face o verificare preliminară de corespundere a formularelor depuse și le va transmite spre examinare membrilor panelurilor de evaluare. La solicitarea organizatorilor, participanții trebuie să poată prezenta acte oficiale sau alte dovezi care să demonstreze afirmațiile din formularul de aplicare.

Pentru ediţia 2017 se vor considera eligibile proiectele realizate până la depunerea dosarului și care nu au participat la edițiile precedente ale Competiției.

Depunerea formularului presupune acceptarea condițiilor Regulamentului concursului, precum și acceptul vizitei de verificare a reprezentanților panelului de evaluare respectiv. Concomitent, depunerea formularului semnifică și acceptul aplicantului de a face publice informații despre sine și proiectul său, această informație incluzând texte, cifre sau fotografii conţinute în dosarul de participare.

Perioada de depunere a dosarelor de participare pentru ediţia din 2017 este 10 martie – 5 august.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Ceremoniei de premiere „Moldova Eco Energetiсă”, eveniment ce se va desfășura în luna decembrie curent.

 

Pentru mai multe detalii, contactaţi:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Tel: 0 22 499 444 (extensie 7)

mob. 060900700

 

DESCARCĂ FORMULARELE DE APLICARE LA CONCURSULUI „MOLDOVA ECO ENERGETICĂ”, EDIȚIA 2017

 

Nominația „Istorii Eco Responsabile”

Categorii SER și EE:

•        Cel Mai Bun Proiect în Domeniul Energiei Solare Fotovoltaice, Termice, Eoliene, Hidraulice, Geotermale și Aerotermale, Sisteme Combinate

•        Cel Mai Bun Proiect în Producerea Biocombustibililor Solizi, Lichizi, Gazoși și Sistemelor de alimentare cu energie din biomasă;

•        Cel Mai Bun Proiect de Eficiență Energetică în Sectorul Energetic, Industrial, Clădirilor, Transporturilor și Public.

DESCARCĂ FORMULARUL

 

Categorii Inițiativă de Comunicare, Educațională și de Tineret:

$1·         Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare;

$1·         Cea mai bună Iniţiativă Educaţională în Promovarea Energiei Regenerabile şi a Eficienţei Energetice;

$1·         Cea mai bună Iniţiativă a Tinerilor.

DESCARCĂ FORMULARUL 

 

Nominația „Idei Eco Responsabile”

Categorii:

  •       Cea mai bună idee în domeniul eficienței energetice în Sectorul clădirilor; Sectorul public; Sectorul energetic; Sectorul industrial; Sectorul transporturilor;
  •       Cea mai bună idee de valorificare a Surselor de Energie Regenerabilă (indiferent de tip).

DESCARCĂ FORMULAR

 

Nominația „Tehnologii Eco Responsabile”

Categorii:

  • Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Domeniul Energiei Solare Fotovoltaice, Termice, Eoliene, Hidraulice, Geotermale și Aerotermale;
  • Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Producerea Biocombustibililor Solizi, Lichizi, Gazoși și Sistemelor de alimentare cu energie din biomasă;
  • Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Domeniul Materialelor energoeficiente pentru construcții; Valorificării plantelor energetice și deșeurilor organice; Echipamentelor energoeficiente în domeniul industrial; Echipamentelor energoeficiente în domeniul energetic; Echipamentelor energoeficiente în domeniul transporturilor; Echipamentelor energoeficiente în domeniul clădirilor; Aparatelor electrocasnice de înaltă eficiență energetică; Iluminatului eficient energetic, Sisteme Combinate.

DESCARCĂ FORMULAR

 

 

 

FORMULARE DE APLICARE MOLDOVA ECO ENERGETICĂ, EDIȚIA 2016

 

Logo-general Doritorii de a participa la Competiţia Moldova Eco Energetică 2016, sunt invitați să completeze formularul de aplicare până în data de 5 august. Doar câțiva pași simpli de întreprins, vă vor da posibilitatea să demonstrați că cel mai bun proiect în domeniul eficienței energetice și/sau utilizării surselor de energie regenerabilă este al Dvs și merită premiat. Pentru a participa la concurs este nevoie de: 

• a descărca formularul necesar, să-l completați și să-l expediați pe adresa electronică: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
• ori să-l expediați în format tipărit pe adresa Agenţiei pentru Eficienţă Energetică: Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A 1, etajul 10, oficiul 1003, MD- 2068, Agenţia pentru Eficienţă Energetică, Pentru Concursul Moldova Eco-Energetică, ediţia 2016. 


Perioada de depunere a dosarelor pentru competiţie, ediţia 2016, este: 5 martie - 5 august 2016

Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul Ceremoniei de premiere MOLDOVA ECO ENERGETICĂ care va avea loc în prima zi de vineri a lunii decembrie 2016.


Pentru mai multe detalii, contactaţi:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Tel: 060900700

 

 

FORMULARE DE APLICARE LA COMPETIȚIA "MOLDOVA ECO ENERGETICĂ 2016"

 

Istorii Eco Responsabile

 

PENTRU NOMINAȚIILE:

• Cel Mai Bun Proiect în Domeniul Energiei Solare Fotovoltaice, Termice, Eoliene, Hidraulice, Geotermale și Aerotermale;

• Cel Mai Bun Proiect în Producerea Biocombustibililor Solizi, Lichizi, Gazoși și Sistemelor de alimentare cu energie din biomasă;

• Cel Mai Bun Proiect de Eficiență Energetică în Sectorul Energetic, Industrial, Clădirilor, Transporturilor, Tehnologiilor Informationale și Public.

docxAnexa_1_-_Istorii_Eco_Responsabile_EE_si_SER_1.docx418.21 KB

 

 

Istorii Eco Responsabile

PENTRU NOMINAȚIILE:

Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare;
Cea mai bună Iniţiativă Educaţională în Promovarea Energiei Regenerabile şi a Eficienţei Energetice;
Cea mai bună Iniţiativă a Tinerilor

docxAnexa_2_-_Istorii_Eco_Responsabile_Comunication_1.docx412.06 KB

 

Idei Eco Responsabile

 

PENTRU NOMINAȚIILE:

· Cea mai bună idee în domeniul eficienței energetice în Sectorul clădirilor; Sectorul public; Sectorul energetic; Sectorul industrial; Sectorul transporturilor, Sectorul tehnologiilor informationale

· Cea mai bună idee de valorificare a Surselor de Energie Regenerabilă (indiferent de tip).

docxAnexa_3_-_Idei_Eco_Responsabile_1.docx409.82 KB

 

Tehnologii Eco Responsabile

 

PENTRU NOMINAȚIILE:

• Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Domeniul Energiei Solare Fotovoltaice, Termice, Eoliene, Hidraulice, Geotermale și Aerotermale;

• Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Producerea Biocombustibililor Solizi, Lichizi, Gazoși și Sistemelor de alimentare cu energie din biomasă;

· Cel Mai Bun Promotor de Tehnologii în Domeniul Materialelor energoeficiente pentru construcții; Valorificării plantelor energetice și deșeurilor organice; Echipamentelor energoeficiente în domeniul industrial; Echipamentelor energoeficiente în domeniul energetic; Echipamentelor energoeficiente în domeniul transporturilor; Echipamentelor energoeficiente în domeniul clădirilor; Aparatelor electrocasnice de înaltă eficiență energetică; Tehnologiilor Informationale, Iluminatului eficient energetic.

docxAnexa_4_-_Tehnologii_Eco_Responsabile_1.docx425.31 KB

 

Regumanetul Competiției Moldova Eco Energetică poate fi accesat aici. 

 

 

FORMULARELE DE APLICARE PENTRU CONCURSUL MOLDOVA ECO-ENERGETICĂ 2014

Doritorii de a participa la competiţia Moldova Eco-Energetică 2014 trebuie să completeze un formular de aplicare 

• să-l descarce din format .DOC şi să-l expedieze completat pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
• să-l expedieze în format tipărit pe adresa Agenţiei pentru Eficienţă Energetică:
Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A 1, etajul 10, oficiul 1003, MD- 2068
Agenţia pentru Eficienţă Energetică
Pentru Concursul Moldova Eco-Energetică, ediţia 2014


Perioada de depunere a dosarelor pentru competiţie, ediţia 2014, este: 5 MARTIE - 5 AUGUST 2014
Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul Ceremoniei de premiere MOLDOVA ECO-ENERGETICĂ care va avea loc în prima zi de vineri a lunii decembrie 2014.


Pentru mai multe detalii, contactaţi:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: (0 22) 311- 001


PENTRU CATEGORIILE:
• Cel Mai Bun Proiect în Energia Solară:
- Fotovoltaică
- Termică
• Cel mai Bun Proiect în Energia Eoliană
• Cel mai Bun Proiect în Energia Hidraulică
• Cel mai Bun Proiect în Energia Geotermală
• Cel Mai Bun Proiect în Bioenergie:
- Producerea biocombustibililor solizi
- Producerea biocombustibililor lichizi
- Asamblarea şi/sau instalarea echipamentelor aferente producerii de bioenergie
- Sisteme de alimentare cu energie
- Producerea biocombustibililor găzoși
• Cel Mai Bun Proiect de Eficienţă Energetică în:
- Sectorul energetic
- Sectorul industrial
- Sectorul construcţiilor
- Sectorul transporturilor
- Sectorul public

docxFORMULAR DE APLICARE (EFICIENȚĂ ENERGETICĂ ȘI SURSE DE ENERGIE REGENERABILĂ)127.33 KB

 

PENTRU CATEGORIILE:

• Cea mai bună Iniţiativă de Comunicare şi Sensibilizare;
• Cea mai bună Iniţiativă Educaţională;
• Cea mai bună Iniţiativă a Tinerilor.

docxFORMULAR DE APLICARE (COMUNICARE)113.31 KB